שבלולי בצק ממולאים בבשר
את המתכון לקחתי מתוך בלוג שהקישור אליו:
הכנתי אותם, וזה פשוט גן עדן....אז זה נכנס אלינו הביתה ובגדול!!!!
לבצק:
1/2 ק"ג קמח,
2 כפיות שטוחות של מלח
1/4 כוס שמן,
מים פושרים –לפי הצורך (כ-שתי כוסות מים.)
חומרים למלוי:
1 בצל גדול קצוץ,
2 כפות שמן
1/2 ק"ג בשר טחון.
מלח פלפל-לפי הטעם.(אפשר גם פפריקה).
אפשר להוסיף עלי כרפס, בזיליקום או כל ירק אחר לטעמכם.
הכנת הבצק:
1/2 ק"ג קמח,
2 כפיות שטוחות של מלח
1/4 כוס שמן,
מים פושרים –לפי הצורך (כ-שתי כוסות מים.)
1 בצל גדול קצוץ,
2 כפות שמן
1/2 ק"ג בשר טחון.
מלח פלפל-לפי הטעם.(אפשר גם פפריקה).
אפשר להוסיף עלי כרפס, בזיליקום או כל ירק אחר לטעמכם.
הכנת הבצק:
לטבול את הידיים במעט שמן ולחלק את הבצק לכדורים קטנים (בערך גודל של כדור פינג פונג)
לתת לכדורי הבצק לנוח למשך חצי שעה.
בזמן הזה אפשר להכין את המילוי.
אפשר להוסיף עשבי תיבול כמו פיטרוזיליה, כוסברה, בזיליקום או כל ירק אהוב אחר..
תהליך המילוי: לסיום המנה יש צורך ב-חצי כוס שמן:
לטבול כל כדור בשמן,ובעזרת הידיים לפתוח בזהירות על גבי משטח ישר כמו שיש,
לשים את המלית הקרה במרכז לאורך הבצק ,לגלגל ולסגור לצורת שבלול.
לאפות בתנור בחום בינוני למשך 20 דקות.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה