רכיבים:
7 כפות סוכר (אפשר סוכר חום)
8 כפות קמח
½ שקית אבקת אפיה
3 ביצים שלמות
קליפת לימון מגוררת
כפית תמצית וניל
200 גרם שקדים אגוזים קצוצים (אפשר להחליף באגוזים או חצי-חצי)
200 גרם צימוקים, שזיפים, משמשים (אפשר חצי צימוקים וחצי משמשים מיובשים חתוכים לרבעים)
אופן הכנה:
לערבב את כל חומרי העיסה ולבסוף להוסיף שקדים וצימוקים. בכף לערבב.
לשטח בתבנית צרה ומאורכת (תבנית אינגלישקייק).
לאפות במשך שעה בדיוק, בחום של 180°. לפני שמוציאים יש לנעוץ סכין, כדי לוודא שהעוגה אפויה היטב. אם הסכין יוצר יבש - העוגה מוכנה.
לצנן את העוגה, להוציא מן התבנית ולפרוס לפרוסות דקות מאוד.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה