מרק עוף - אנטיביוטיקה
מרק כזה טוב כמרק עוף זך, גם כנוזל המוצא לאורז לבן.
אני מכינה פעם אחת מרק כזה והנוזלים שלו טובים לכל המאכלים הדורשים נוזל זה.
כרע או נתח עוף.
2-3 בצלים חתוכים גס
10-12 שיני שום קלופות וחתוכות גס
3 גזרים פרוסים
1 שורש שמיר מקולף ופרוס
1 שורש כרפס ועלים טובים וטריים של כרפס עם יש.
1 קישוא פרוס
לא חובה:
כרובית נתח או שניים
בטטה
דלעת
ארטישוק ירושלמי אחד
ממש לא!!
עגבניות, ותפוחי אדמה.
מניחים את הכל חתוך בסיר ענקי עם 2-5 ליטר מים ולכל ליטר מים כף מלח.
מבשלים כ-4-5 שעות.
כשזה מוכן מפרידים בין הנוזלים לירקות.
מחממים כשצריך חלק, ומשתמשים בירקות להכנת פשטידה.
הנוזל טוב, להכנת פתיתים ואורז....
מרק כזה טוב כמרק עוף זך, גם כנוזל המוצא לאורז לבן.
אני מכינה פעם אחת מרק כזה והנוזלים שלו טובים לכל המאכלים הדורשים נוזל זה.
כרע או נתח עוף.
2-3 בצלים חתוכים גס
10-12 שיני שום קלופות וחתוכות גס
3 גזרים פרוסים
1 שורש שמיר מקולף ופרוס
1 שורש כרפס ועלים טובים וטריים של כרפס עם יש.
1 קישוא פרוס
לא חובה:
כרובית נתח או שניים
בטטה
דלעת
ארטישוק ירושלמי אחד
ממש לא!!
עגבניות, ותפוחי אדמה.
מניחים את הכל חתוך בסיר ענקי עם 2-5 ליטר מים ולכל ליטר מים כף מלח.
מבשלים כ-4-5 שעות.
כשזה מוכן מפרידים בין הנוזלים לירקות.
מחממים כשצריך חלק, ומשתמשים בירקות להכנת פשטידה.
הנוזל טוב, להכנת פתיתים ואורז....
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה