ענני תירס או אפונה
אורן, שכמעט לא אוהב כלוווום וחי מאוויר פחות או יותר, אוהב את זה
אז חשבתי שצריך לתעד....
אם אתם רוצים לפנק את הילדים במשהו שהוא למעשה פשטידה....אבל הם לא צריכים לדעת ...אז הנה מתכון למאפה טעים ופשוט בטעמו לילדים.
הרכות שלו כל כך רבה שהוא נקרא עננים. הילדים החליטו שזה המרקם של עננים.
המצרכים:
5 חלבונים מוקצפים.
5 חלמונים
כף מלח
כפית פלפל שחור
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה.
400 סמ"ק רוויון או 2 יוגורטים.
3 כוסות תירס (או קפוא או מקופסה)
הכנה:
לאחר הקצפת החלבונים, יש לשלב בתנועות קיפול עדינות את הקמח, מלח ופלפל ליצירת קציפה עדינה ואוורירית.
יש לשלב את התירס ולמזוג לתבניות קטנות או לתבניות אישיות.
ולאפות בחום של 160 למשך 40 דקות
עכשיו, למה בכלל הזכרתי אפונה? כי אני עושה חצי חצי....זאת אומרת מפשירה כוס וחצי של אפונה ועושה חצי כמות עם אפונה והחצי השני עם תירס....ועד עצם היום הזה, יש ויכוח בבית, מה יותר טעים.
כשהילדים יתמכרו, תקפיאו ותפשירו לפי הצורך.......
אורן, שכמעט לא אוהב כלוווום וחי מאוויר פחות או יותר, אוהב את זה
אז חשבתי שצריך לתעד....
אם אתם רוצים לפנק את הילדים במשהו שהוא למעשה פשטידה....אבל הם לא צריכים לדעת ...אז הנה מתכון למאפה טעים ופשוט בטעמו לילדים.
הרכות שלו כל כך רבה שהוא נקרא עננים. הילדים החליטו שזה המרקם של עננים.
המצרכים:
5 חלבונים מוקצפים.
5 חלמונים
כף מלח
כפית פלפל שחור
1/2 כוס קמח
1/2 כפית אבקת אפייה.
400 סמ"ק רוויון או 2 יוגורטים.
3 כוסות תירס (או קפוא או מקופסה)
הכנה:
לאחר הקצפת החלבונים, יש לשלב בתנועות קיפול עדינות את הקמח, מלח ופלפל ליצירת קציפה עדינה ואוורירית.
יש לשלב את התירס ולמזוג לתבניות קטנות או לתבניות אישיות.
ולאפות בחום של 160 למשך 40 דקות
עכשיו, למה בכלל הזכרתי אפונה? כי אני עושה חצי חצי....זאת אומרת מפשירה כוס וחצי של אפונה ועושה חצי כמות עם אפונה והחצי השני עם תירס....ועד עצם היום הזה, יש ויכוח בבית, מה יותר טעים.
כשהילדים יתמכרו, תקפיאו ותפשירו לפי הצורך.......
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה