יום רביעי, 19 באוקטובר 2011

מוסקה עם בשר

מוסקה עם  בשר:

4 חצילים
2 פלפלים אדומים
2 פלפלים חריפים
2 עגבניות
3 בצלים.
1/2 קג' בשר בקר טחון
כף מלח
כף בהרט או תבלין לקציצות
כף פפריקה
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
רסק עגבניות גדול של 200 סמ"ק
קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות.
3 ביצים טרופות
2 כוסות פרורי לחם
שמן לטיגון

הכנה:

בלילת הבשר:
את הבשר הטחון מערבבים עם בצל קצוץ, פטרוזיליה, כוסברה, מלח, תבלין לקציצות.

את החצילים חותכים לפרוסות עבות כשכל פרוסה נחתכת שוב עד כמעט סופה...עד שנוצר מעין סנדוויץ'.

ממלאים כל חציל בבשר, טובלים בביצה ועוטפים בפרורי לחם. מטגנים ומכינים רוטב עגבניות עשיר.

הרוטב:

מטגנים בצל קצוץ עד הזהבה, מוסיפים פלפלים חריפים ואדומים קצוצים ומוסיפי קוביות של עגבניה.
מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקות פטרוזיליה וכוסברה, מלח ותבלינים.
אם הבלילה עדיין צמיגה יש להוסיף מים.

מניחים בסיר רחב את החצילים מסודרים בקומות , מעליהם יוצקים את הרוטב.




מבשלים כשעתיים עד להתייצבות הרוטב.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה