לחמניות שלושת הקמחים:
1 גבינת 5% קטנה שדומה לקוטג' (250 מל"ל)
מים לפי הצורך ליצירת בצק גמיש ולא דביק
כף שמרים יבשים
לשים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק ומוסיפים מים לפי הצורך או אם יש צורך מוסיפים קמח לבן עד כוס ....משאירים להכפלת הנפח..ואז לשים שוב..
מכינים 14 לחמניות עגלגלות..חותכים בסכין קווים משמשמים ומברשים בביצה או זרעי פשתן..איך שבא.
לשים את כל החומרים לבצק אחיד וחלק ומוסיפים מים לפי הצורך או אם יש צורך מוסיפים קמח לבן עד כוס ....משאירים להכפלת הנפח..ואז לשים שוב..
מכינים 14 לחמניות עגלגלות..חותכים בסכין קווים משמשמים ומברשים בביצה או זרעי פשתן..איך שבא.
לחמניות מסוג זה ניתן לשדרג עם אגוזים בפנים, צימוקים, כל דבר שנחמד לפגוש בביס.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה