עוגיות צנימים פקאן וג'ינג'ר:
כרגע יצאו מהתנור הדברים הטעימים האלה:
מצרכים:
4 כוסות קמח
שקיק אבקת אפייה
2 כפיות קינמון טחון
5 כפיות ג'ינג'ר טחון
5 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כפית תמצית וניל טובה
6 חתיכות ג'ינג'ר טרי
100 גר' אגוזי פקאו (כמעט כוס).
מהכמות הזאת מקבלים כ 100 בישקוטים. הכמות מתאימה לתבנית של תנור גדולה אחת.
הכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף נוקשה.
בינתיים בקערה אחרת באמצעות בלנדר סטיק טוחנים את הג'ינג'ר עם החלמונים ומוסיפים את התבלינים האבקתיים.
מאחדים את הבלילות ומקפלים פנימה את הקמח...(ניתן גם לבצע בבוחש מכני תוך החלפת המקצף בבוחש של בצק במהירות הכי נמוכה שיש.
יוצקים לתבנית תנור המרופדת בנייר אפייה ומורחים באחידות על נייר האפייה. אופים בחום בינוני כ 25 דקות או עד שזה מוכן, זה צריך להיות רך כמו לחם ואפוי...ולא שרוף או קשה כמו אבן...
מניחים לצינון על השיש וכשהעוגה מתרככת חותכים 4 שורות וכל שורה פורסים לפרוסות דקות בערך כ 25 פרוסות...
את הפרוסות מניחים על תבניות אפייה ואופים בחום נמוך מאוד כשעה וחצי...המטרה, ליבש את פרוסות הכבייכול לחם הללו לצנימים.
מצננים ואורזים. הצנימים אכילים למשך זמן ממושך מאוד...חודש ויותר. אין צורך להקפיא.
עוגיות פקאן ברויט:
שהן טיפה דומות, אבל ביום שעושים אותן מומלץ להכין גם לחמניות צהבהבות כדי לנצל חלמונים:
עוגיות בסגנון צנימים, טעימות, דלות מאוד בשומן, ונחשבות לדיאטתיות , אני מתה עליהן , רק לא לעשות אותן כשאין קליפת תפוז מגורדת, זה פשוט קריטי
רכיבים:
¾ כוס סוכר (בערך 200 גר').
4 חלבונים
1 כפית תמצית וניל של מקורמיק
1 כוס קמח (130 גר' קמח)
כפית אבקת אפייה
2/3 כוס פקאנים שלמים (כ 80-100 גר').
כף קליפת תפוז מגורדת.
1. מכינים תבנית אינגליש קייק ומרפדים בנייר אפייה.
2. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף אחיד, ואז מוסיפים את תמצית הוניל וגרד התפוז.
3. מקפלים לאט לאט את הקמח ואבקת האפייה.
4. מקפלים את הפקאנים.
5. אופים כ 40-45 דקות בחום בינוני גבוה עד שהעוגה משחימה.
6. מוציאים לקרור את העוגה.
7. כשהעוגה התקררה פורסים לפרוסות דקיקות כ 25-30 במספר, מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור לחום נמוך מאוד כמו חום של מרנגים. למשך שעה וחצי עד שעתיים במטרה ליבש את העוגייה.
8. מצננים ומאכסנים במקום אטום.
נשמר הרבה מאוד זמן, אלה עוגיות יבשות שניתן לקחת לנסיעות טיולים ולכל מקום.

כרגע יצאו מהתנור הדברים הטעימים האלה:
מצרכים:
4 כוסות קמח
שקיק אבקת אפייה
2 כפיות קינמון טחון
5 כפיות ג'ינג'ר טחון
5 ביצים מופרדות
כוס סוכר
כפית תמצית וניל טובה
6 חתיכות ג'ינג'ר טרי
100 גר' אגוזי פקאו (כמעט כוס).
מהכמות הזאת מקבלים כ 100 בישקוטים. הכמות מתאימה לתבנית של תנור גדולה אחת.
הכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקבלת קצף נוקשה.
בינתיים בקערה אחרת באמצעות בלנדר סטיק טוחנים את הג'ינג'ר עם החלמונים ומוסיפים את התבלינים האבקתיים.
מאחדים את הבלילות ומקפלים פנימה את הקמח...(ניתן גם לבצע בבוחש מכני תוך החלפת המקצף בבוחש של בצק במהירות הכי נמוכה שיש.
יוצקים לתבנית תנור המרופדת בנייר אפייה ומורחים באחידות על נייר האפייה. אופים בחום בינוני כ 25 דקות או עד שזה מוכן, זה צריך להיות רך כמו לחם ואפוי...ולא שרוף או קשה כמו אבן...
מניחים לצינון על השיש וכשהעוגה מתרככת חותכים 4 שורות וכל שורה פורסים לפרוסות דקות בערך כ 25 פרוסות...
את הפרוסות מניחים על תבניות אפייה ואופים בחום נמוך מאוד כשעה וחצי...המטרה, ליבש את פרוסות הכבייכול לחם הללו לצנימים.
מצננים ואורזים. הצנימים אכילים למשך זמן ממושך מאוד...חודש ויותר. אין צורך להקפיא.
עוגיות פקאן ברויט:
שהן טיפה דומות, אבל ביום שעושים אותן מומלץ להכין גם לחמניות צהבהבות כדי לנצל חלמונים:
עוגיות בסגנון צנימים, טעימות, דלות מאוד בשומן, ונחשבות לדיאטתיות , אני מתה עליהן , רק לא לעשות אותן כשאין קליפת תפוז מגורדת, זה פשוט קריטי
רכיבים:
¾ כוס סוכר (בערך 200 גר').
4 חלבונים
1 כפית תמצית וניל של מקורמיק
1 כוס קמח (130 גר' קמח)
כפית אבקת אפייה
2/3 כוס פקאנים שלמים (כ 80-100 גר').
כף קליפת תפוז מגורדת.
1. מכינים תבנית אינגליש קייק ומרפדים בנייר אפייה.
2. מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף אחיד, ואז מוסיפים את תמצית הוניל וגרד התפוז.
3. מקפלים לאט לאט את הקמח ואבקת האפייה.
4. מקפלים את הפקאנים.
5. אופים כ 40-45 דקות בחום בינוני גבוה עד שהעוגה משחימה.
6. מוציאים לקרור את העוגה.
7. כשהעוגה התקררה פורסים לפרוסות דקיקות כ 25-30 במספר, מניחים על נייר אפיה ומכניסים לתנור לחום נמוך מאוד כמו חום של מרנגים. למשך שעה וחצי עד שעתיים במטרה ליבש את העוגייה.
8. מצננים ומאכסנים במקום אטום.
נשמר הרבה מאוד זמן, אלה עוגיות יבשות שניתן לקחת לנסיעות טיולים ולכל מקום.

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה