לחמניות צהבהבות זהו מתכון מאוד נחמד לחלה.......במקום הלחמניות לחמניות צהבהבות ומתקתקות עם ניחוח דבשי. מתאימות לארוחת ערב, מתאימות לילדים , קלות מאוד להכנה. חומרים לבצק: חומרים נוספים: 1 כף שמרים יבשים 1 קג' קמח 5 כפות דבש. קמצוץ מלח 4 חלמונים. 650 סמ"ק מים חמימים. מערבבים את כל המרכיבים יחד ליצירת בצק גמיש וחלק, לשים בערך כ 6-7 דקות ומניחים לבצק לנוח ולהכפיל את נפחו. לאחר מכן נותנים בוקסים לבצק מניחים על תבנית אפייה נייר אפייה ומכינים כ 24 לחמניות . את הלחמניות מברשים בביצה, ניתן גם לשים שומשום. מניחים עוד כ 20 דקות לתפיחה ואז מכניסים לתנור בעל חום בינוני גבוה כ 20 דקות או פחות בהתאם לצבע הלחמניות. |
מאכלים שאנחנו אוהבים במשפחה ומכינים לעיתים בימי חול, בשבתות וחגים ומזכירים לנו זמנים טובים
יום שבת, 29 באוקטובר 2011
לחמניות צהבהבות
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה