יום שישי, 21 באוקטובר 2011

עוגת מצליח לי

עוגת מצליח לי (אמא של בני)

עוגה זו ניתן להכין בכמה אופנים:

תחתית העוגה, לאפייה:

6 חלבונים
1 כוס סוכר
6 חלמונים
רבע כוס קורנפלור
רבע כוס קקאו משובח.
במקום הקורנפלור והקקאו ניתן להשתמש ב שקיק פודינג שוקולד (5 כפות).

קרם מעל העוגה:

1 שקיק פודינג וניל (5 כפות).
1 כוס חלב
1 חבילת שמנת מתוקה להקצפה.

הכנה:
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
לאחר מכן מקפלים בהדרגה את החלמונים, ואז את החומרים היבשים שלא יווצרו גושים.
ואז, מניחים בתבנית עגולה או מלבנית מתאימה ואופים בחום 180 למשך כ-25 דקות. לא חייב להיות אפוי לגמרי, גם חלק נוזלי יכול להיות טעים כאן.

מצננים מעט ואז מכינים את הפודינג ומורחים מעל.


(נעה קיבלה פעם כוכב השבוע בגן, והכנתי לכבודה עוגה כזאת).


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה