ללחם הלבן:
בקערית:
חצי כף שמרים יבשים
חצי קג' קמח ללחם
כפית וחצי מלח
3 כפות שמן זית
300 סמ"ק מים..אם יש צורך בטיפת מים יותר לקבלת בצק חלק ולא דביק אז להוסיף
ללחם השחור:
כפית וחצי שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר חום
כפית מלאה נס קפה
כפית מלאה קקאו משובח
400 סמ"ק מים.
כוס וחצי קמח שיפון
כוס וחצי קמח מלא
2 כוסות קמח רגיל
חופניים גרעיני חמניות
חצי כוס סובין. או סיבים אחרים שניתן לאפות אותם.
כמובן לשים את שני הבצקים לבצק רך וחלק ומניחים להתפחה...לאחריה יש להכניס באופן יפה ומסודר לתבניות אפיה ולאחר מכן..לאפות כחצי שעה בחום בינוני 7 בערך...
אני ממתינה לקרור ואז פורסת ואורזת במקפיא לשעת הצורך.
בקערית:

חצי קג' קמח ללחם
כפית וחצי מלח
3 כפות שמן זית
300 סמ"ק מים..אם יש צורך בטיפת מים יותר לקבלת בצק חלק ולא דביק אז להוסיף
ללחם השחור:
כפית וחצי שמרים יבשים
כפית וחצי סוכר חום
כפית מלאה נס קפה
כפית מלאה קקאו משובח
400 סמ"ק מים.
כוס וחצי קמח שיפון
כוס וחצי קמח מלא
2 כוסות קמח רגיל
חופניים גרעיני חמניות
חצי כוס סובין. או סיבים אחרים שניתן לאפות אותם.
כמובן לשים את שני הבצקים לבצק רך וחלק ומניחים להתפחה...לאחריה יש להכניס באופן יפה ומסודר לתבניות אפיה ולאחר מכן..לאפות כחצי שעה בחום בינוני 7 בערך...
אני ממתינה לקרור ואז פורסת ואורזת במקפיא לשעת הצורך.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה