פוקצ'ה פראית מקמח מלא:
ללא מגע יד אדם....כמעט

המצרכים:
1/2 1 כוסות קמח לבן
1/2 1 כוסות קמח מלא
כף מלח
1/2 כף שמרים יבשים
2 כוסות מים.
אופציונליות:
עשבי תיבול
עגבניות מיובשות בשמן זית.
צנוברים ופסטו.
ניתן לערבב מעט להניח בצד ואז לערבב שנית
ניתן בכלל במהלך כל השעתיים לאחר מכן לערבב כמה פעמים ולתת לאוויר הממלא בצק זה לצאת ואז השמרים עוד ממשיכות להטפיח את הבצק.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, ועם הידיים משמנים את הנייר בשמן זית.
מחממים תנור ל-220 מעלות, אופים כ-20 דקות.
כשהצבע חום וקריספיות מובחנת יש להוציא מהתנור.
לחתוך או לבצוע.
להכפיל ולשלש כמויות לצורך אירוח המונים.
הפוקאצ'ה הכי הכי
השבמחקשנים מככבת אצלי במטבח. והמתכון עוד מימי הפורומים של וואלה וכד'.
אצלי רשום הפוקאצ'ה של זושי
השבמחקאני זושי......חחחחחחחח
מחקאני יודעת...
מחקרציתי לומר שיש לי את המתכון שלך כבר שנים
וזאת באמת הפוקאצ'ה הכי מוצלחת!
לא מבינה איך לא כבשת את הרשת (:
כנראה שלא היה צריך לקרות....משום מה חושבת שמה שצריך לקרות יקרה...הלכתי לכיוון אחר
השבמחקשושי יקרה, זו גרסה מעודכנת? מחפשת את המתכון המקורי... יכול להיות כוס קמח+כפית שמרים+1/3 כפית מלח+כוס מים? ולתבנית פי 3? תודות מ-Ruthie1 מתפוז 😊
השבמחק